Friday, December 24, 2021

Merry Christmas 2021

Wishing you all a very Merry Christmas in the middle of Covid wave #4... or is it #5... #6? In any case, I never thought that we would still be in it... but we are. May your holidays be filled with blessings and gratitude- it is all we have.

I am blessed and thankful that I managed to get the boys to pose for a Christmas photo 😉 Hey, this is quite a feat so I will take it 😉

xox






1 comment:

  1. Også en lidt forsinket glædelig jul til dig og dine kære.
    Her er den kun #3 bølge, men den er slem, positivprocenten af testede ligger på over 12%, det er så kun PCR testede, med mulighed for eksekvering, så den smittede ved hvilken variant de er smittet med. Kvik test bliver foretaget af langt flere, og der kender vi ikke hvor mange der er smittet.
    På et tidspunkt bliver det vel muligt at leve med Coronaen, det håber jeg da. Vi kan jo ikke leve med alle de nedlukninger, måske bliver der behov for håndteringen, altså langt bedre hygiejne, mundbind, og mere plads. På min arbejdsplads er det blandt andet besluttet at de åbne kontormiljøer fjernes, vi får lydtætte glasvægge op, så vi kan ses, men ikke høres.

    Pas godt på jer og håber i nyder dagene her mellem jul og nytår.

    ReplyDelete