Sunday, September 20, 2020

Parenting in COVID times

If parenting was a challenge before COVID, now it is about 100% more confusing.  While the parenting "rules" were vague before, they are really blurry and kind of non-existent now. Do my kids go back to school? Do my kids play sports? Do my kids hang out with friends? Do my kids stay home? But it is outside... But everyone else is doing it... But I used to do that... But I normally would have sent him to school... But it makes no sense to me... But why not? But that is not what the rules say... I thought I was allowed. I thought I could. I thought that was ok now. We're all kind of winging it...

Hope you all stay safe... and sane ;)



Parenting: wet football game style



1 comment:

  1. Det er en vanskelig nød at knække.
    Jeg har valgt følgende - Hold afstand - Høj hygiejne, sæbe og er det ikke muligt så sprit, har altid selv med - benytter nitrill handsker når jeg skal have vogn/kurv i fødevarebutikker - og benytter mundbind efter de danske retningslinjer. De eneste 2 der får kram af mig er Otto og Frida. Samtidig har min familie valgt at lave en lille boble for dem vi er sammen med socialt, det skyldes vi voksne har en stor berøringsflade på arbejdet, så skulle det ske vi bliver smittet, så ved vi hvem der skal have besked.

    Min familie har valgt det danske begreb - Samfundssind.

    Dog er det svært at være 4 og 5 år og forstå, samtidig er de fantastisk til at huske os på det med håndsprit, maske etc.

    Ønsker dig et fantastisk dejligt efterår, og snarligt Halloween, her i DK er vi blevet opfordret til ikke at lave større arrangementer, og gå fra dør til dør. Men ellers markere halloween med alt det andet, måske endda gøre det ekstra festlig indenfor hjemmet. Selvfølgelig er der forældre, der ikke forstår budskabet, da det jo er synd for deres guldklumper. Og her har vi så i vores familie valgt at tænke "Marlow" ind i hverdagen, "Need to have - Nice to have".

    Masser af mange varme og kærlige tanker
    Karin

    ReplyDelete